James Blunt a susţinut un concert în noua Sală Polivalentă din Cluj-Napoca

James Blunt a susținut, vineri seara, 31 octombrie, un concert în noua Sală Polivalentă din Cluj-Napoca.

„Sala Polivalentă din Cluj-Napoca a fost inaugurată aseară cu un show de zile mari oferit de James Blunt în cadrul Festivalului Internațional de Muzică și Artă Transilvania — TiMAF 2014. Un număr de aproximativ 7000 de oameni s-au bucurat de un concert de talie internațională, susținut de cel care numără în palmaresul său peste 17 milioane de albume vândute în întreaga lume’, arată un comunicat al organizatorilor, transmis sâmbătă,

Potrivit sursei citate, seara a debutat cu un moment dedicat Galei de Premiere TiMAF 2014 în cadrul căreia trupa Rattlejack a câștigat marele premiu al festivalului și cecul în valoare de 3000$. Evenimentul a continuat cu un recital susținut de trupa Les Elephants Bizarres.

„În jurul orei 21,00 s-au auzit și primele acorduri cântate la pian de însuși James Blunt. Acestea au fost urmate de un ‘bună seara’ care a ridicat publicul de pe scaune și l-a atras în fața scenei, semn că show-ul a început. Noua „bijuterie” a Clujului, Sala Polivalentă, a răsunat pe ritmurile unor piese celebre și s-a luminat cu ajutorul publicului pe acordurile melodiei „You’re beautiful””, se arată în comunicat.

„Am fost prin multe țări în cadrul acestui nou turneu, și acestea m-au ajutat să mă pregătesc pentru show-ul din seara aceasta, pentru voi!’, a declarat artistul, al cărui concert a durat 2 ore. Moonlanding World Tour 2014, turneul mondial de promovare al noului album lansat de James Blunt, a fost prezent, în exclusivitate în România, la Cluj-Napoca, în cadrul Festivalului Internațional de Muzică și Artă Transilvania — TiMAF 2014, festival care și-a încheiat cea de a 4-a ediție odată cu acest concert. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata