Joaquin Phoenix, moment tensionat pe platourile „Joker”

 Actorul nominalizat la premiile Oscar Joaquin Phoenix a fost surprins într-un moment tensionat pe platourile de filmare pentru lungmetrajul „Joker”, potrivit unor imagini difuzate în emisiunea realizatorului TV Jimmy Kimmel, de pe postul ABC, potrivit Daily Mail.

Chiar dacă actorul american a declarat iniţial că echipa şi actorii „s-au simţit bine” în timpul filmărilor pentru „Joker”, Joaquin Phoenix a devenit vizibil agitat atunci când scenele tensionate au fost prezentate în timpul unei emisiuni televizate la care participa.

Joaquin Phoenix a fost invitat în emisiunea „Jimmy Kimmel Live!”, în cadrul căreia a fost nevoit să-şi explice comportamentul bizar din timpul filmărilor pentru pelicula „Joker”.

În timpul unei scene, actorul pare foarte deranjat de felul cum este întrerupt de persoanele prezente pe platou şi poate fi văzut cum scrie ceva în timp ce este filmat.

„Şopteşti continuu, taci, dracului, frate! Încerc să găsesc ceva real aici”, spune actorul. „Scuze, nu e mare lucru. Dar, de fapt, cam este. Ştiu că tu ai pornit chestia cu Cher, Larry. Crezi că e amuzant să faci mişto de mine? De parcă sunt o divă?”, continuă Phoenix.

La scurt timp, vizibil nervos, Phoenix se ridică şi iese din cadrul camerei de filmat, actorul american putând fi auzit cum spune „nu pot face asta”.

Phoenix a părut jenat de clipul difuzat de Jimmy Kimmel, actorul încercând să-şi explice cumva comportamentul. „Ştii, uneori lucrurile devin tensionate pe platourile de filmare, mulţi oameni se află într-un spaţiu mic şi încerci din răsputeri să te agăţi de ceva. Aşa că te poţi enerva, dar această scenă ar fi trebuit să rămână privată”, a declarat actorul. Mai apoi, Phoenix şi-a cerut iertare pentru limbajul folosit.

Lungmetrajul „Joker” a primit premiul Leul de Aur la Festivalul de la Veneţia 2019. O producție Marvel, realizată după benzi desenate, filmul prezintă originea personajului Joker, un criminal sarcastic, interpretat de Joaquin Phoenix, în orașul Gotham undeva la începutul anilor ’80.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata