Kaufland a realizat o nouă lansare! Oficial ocupă întreg teritoriul țării!

Kaufland a anunțat joi o lansare foarte remarcabilă. Lanțul uriaș de hipermarketuri a reușit să realizeze o performanță sesizabilă în România în domeniul supermarketurilor. Aceștia au deschis oficial din data de 18 aprilie primul magazin din județul Ilfov, în orașul Bragadiru. În acest moment Kaufland activează în toate județele țării, având un lanț de 122 de magazine pe întreg teritoriul românesc.

Hipermarketul are o suprafață totală de 4.773 de metri pătrați, iar suprafața de vânzare de peste 2.700 de metri pătrați. În plus, există și o parcare cu peste 200 de locuri pentru mașini și rasteluri pentru biciclete, arată compania într-un comunicat. Magazinul se află pe Șoseaua Alexandriei, Nr 229 A.

Datorită lansării acestui nou magazin, Kaufland creează și asigură circa 70 de locuri noi de muncă, ceea ce aduce o susținere comunității locale.

„Magazinul din orașul Bragadiru este primul al rețelei Kaufland care are implementat un nou concept premium, la Biroul de Informații, care include un punct de vânzare de sine stătător cu produse tabac. Acesta este amplasat la intrarea în magazin, are 16 metri pătrați și este dotat cu casă de marcat ce permite achiziția rapidă. Sortimentul disponibil la Tabak Shop ajunge la aproximativ 200 de produse din tabac, standard și premium, printre care țigări clasice, trabucuri și țigări de foi, tabac, țigări electronice sau diverse accesorii pentru țigări și trabucuri. Conceptul Tabak Shop este nou la nivel de Kaufland, fiind implementat în premieră în România”, mai arată Kaufland.

Acest spațiu este creat după cel mai nou concept de design al Kaufland România, deoarece compania își dorește să ofere clienților cea mai rapidă, simplă și încântătoare experiență la cumpărături. Acoperișul acestui magazin nou este în întregime îmbrăcat de spațiu verde, cu rol de izolare.

„Obiectivul Kaufland este de a fi cât mai accesibil și la îndemână, tocmai de aceea, ne dorim ca prin extinderea rețelei și în orașe mici să facilităm accesul tuturor clienților noștri. Dotat cu o gamă variată de produse, printre care se evidențiază produsele BIO și sortimentul cu specific local, primul magazin Kaufland din Bragadiru susține și dezvoltarea comunității cu peste 70 de noi locuri de muncă”, declară Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs, Kaufland România.

Din cauza faptului că magazinul Kaufland ține foarte mult la protejarea mediului înconurător, inclusiv magazinul din Bragadiru are o instalație de climatizare ecologică. Este un sistem complex și modern, prin care se recuperează căldura de la instalațiile frigorifice și în acest fel ajută la economisirea surselor naturale.

Sursa: capital.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata