Klaus Iohannis a stat numai două minute la ședința informală a noului Guvern

Președintele Klaus Iohannis a stat, luni seară, două minute la ședința informală a noului Guvern. Premierul Ludovic Orban a anunțat că șeful statului este invitat și la următoarea reuniune a Executivului.

„Domnule președinte mulțumim că ne-ați însoțit la această primă reuniune informală a Guvernului. Vă invit să ne adresați câteva cuvinte și oricând considerați că există temeiuri serioase să participați la ședințele de Guvern vă așteptăm cu drag. De altfel, oricum o să vă invităm și la următoarea ședință de Guvern”, a declarat Ludovic Orban, luni seară, la Palatul Victoria.

La rândul său, Klaus Iohannis a transmis noului premier și miniștrilor că deși vor avea un mandat scurt, acesta va fi „unul puternic și de succes”.

„Mulțumesc domnule prim-ministru. În primul rând, mulțumesc pentru invitația de a vă însoți la prima întrunire informală. Profit de ocazie să vă felicit domnule prim-ministru, onorați membri ai Guvernului, să vă urez mult succes, chiar dacă mandatul este previzibil unul scurt, eu sunt convins că va fi unul puternic și de succes. În acest sens vă doresc numai bine tuturor”, a afirmat Klaus Iohannis, luni la ședința informală a Guvernului Orban.

Cabinetul Orban a primit votul de învestitură, luni, în Parlament, echipa guvernamentală depunând și jurământul la Palatul Cotroceni.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata