Leonardo dicaprio investește în noul proiect al hagag group: herzliya marina

Hagag Group, investitorul internaţional specializat în dezvoltarea și managementul proiectelor imobiliare premium, compania-mamă a Hagag Development Europe, a încheiat un parteniat cu actorul Leonardo DiCaprio pentru construcția noului său proiect: Hotelul Herzliya Marina.

Herzliya Marina va respecta, ad litteram, prevederile și standardele impuse de US Green Building Council și va fi certificat LEED.  Hotelul va beneficia de 180 apartamente dispuse în două clădiri a câte șase etaje, deservite de o piscină exterioară care va funcționa ca punte de legătură între acestea. Proiectul va fi edificat pe o suprafață de teren de 2.5 hectare, la o distanță de doar 4 metri de mare și va dispune de 25.000 metri pătrați construiți. Planul include și o zonă special amenajată care să permită ancorarea iahturilor. Construcția proiectului este estimată să dureze aproximativ patru ani.

Implicarea actorului Leonardo DiCaprio în promovarea proiectului depășeste granița financiară și confirmă că Herzliya Marina este un simbol al angajamentului față de protejarea mediului înconjurător și va fi construit într-o manieră sustenabilă. Proiectat de arhitectul de origine americană David Rockwell, cel care a conceput Cosmopolitan Las Vegas și alte hoteluri de lux care aparțin lanțurilor hoteliere W și Nuovo, Herzliya Marina este menit să devină un exemplu de urmat pentru viitoarele proiecte ce urmează a fi dezvoltate în industria hotelieră din întrega lume.

Herzliya Marina este o combinație inedită între inovație, lux, o locație spectaculoasă chiar pe malul mării și angajamentul nostru de a proteja mediul încojurător. Salutăm implicarea în proiect a dlui. DiCaprio și suntem convinși că sub îndrumarea sa toate standardele și principiile de ocrotire a mediului vor fi riguros respectate. Avem în plan dezvoltarea a alte două proiecte hoteliere în Tel Aviv și nu excludem posibilitatea de a dezvolta acest tip de proiecte și în România”, a declarat Yitzhak Hagag, Președintele Hagag Group Israel.

Hagag Development Europe a intrat pe piața dezvoltatorilor de top din România, făcându-și debutul pe scena imobiliară cu investiții a căror valoare depașește 150 de milioane de euro. Dupa achiziționarea a două terenuri în zona Pipera și lansarea proiectului rezidențial H Pipera Lake, dezvoltatorul a adăugat în portofoliu două proprietăti situate pe Calea Victoriei și un teren de peste 2.000 metri pătrați, situat în prestigiosul cartier Primăverii din București. Pe plan local, Hagag Development Europe plănuiește noi investiții în achiziții și dezvoltare.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata