„Leziuni grave” după ce un tren de pasageri deraiază lângă Stonehaven în timpul furtunilor

„Rănile grave” au fost semnalate după ce un tren de pasageri a deraiat lângă Stonehaven în Aberdeenshire, deoarece furtunile au provocat perturbări în Scoția.

Incidentul a stârnit un răspuns major din partea serviciilor de urgență, aproximativ 30 de vehicule – inclusiv asistența ambulanței aeriene – au fost chemate la fața locului.

Se poate observa fum din zonă.

Primul ministru Nicola Sturgeon l-a descris ca fiind un „incident extrem de grav” și a spus că există raporturi timpurii despre „răni grave”.

„Toate gândurile mele sunt cu cei implicați”, a spus ea. Ploile torențiale și furtunile au provocat inundații și perturbări ale călătoriilor în multe părți din centrul și estul Scoției.

Poliția britanică de transport a declarat că ofițerii săi au fost chemați la locul deraierii în jurul orei 09:43. Acesta a spus că paramedicii și pompierii au fost de asemenea prezenți.

Un purtător de cuvânt al ScotRail a adăugat: „Asistăm serviciile de urgență cu un incident în apropiere de Stonehaven și vom oferi mai multe informații atunci când sunt disponibile.”

Sursa: bbc
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata