Lia Olguţa Vasilescu, urmărită penal pentru o nouă infracţiune de spălare de bani

Secţiei de combatere a corupţiei din cadrul DNA au dispus, luni, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de primarul municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, pentru săvârşirea unei noi infracţiuni de spălare a banilor.

Potrivit unui comunicat al DNA , în acelaşi dosar s-a mai început urmărirea penală faţă de Radu Cosmin Preda, administrator public al Craiovei, sub aspectul săvârşirii unei noi infracţiuni de instigare la spălare de bani, precum şi faţă de Elena Daniela Popescu, reprezentant al unei asociaţii non-profit, pentru o nouă infracţiune de spălare a banilor.

„În dosarul respectiv, cei trei inculpaţi mai sunt acuzaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de luare de mită (4 infracţiuni), folosirea autorităţii sau influenţei în scopul obţinerii de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite (3 infracţiuni) şi spălare de bani (Vasilescu Lia Olguţa), două infracţiuni de complicitate la luare de mită (Preda Radu Cosmin) şi patru infracţiuni de complicitate la luare de mită (Popescu Elena Daniela)”, se precizează în comunicat. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata