Lia OlguțaVasilescu, după ce a fost demisă: Ce bucurii mărunte au frustrații de la PNL

Lia Olguța Vasilescu a reacționat, miercuri, după ce Ludovic Orban a anunțat că o demite din funcția de consilier, afirmând că mandatul ei a încetat deja. ”Ce bucurii mărunte au frustrații de la PNL. Ce aș fi putut eu să îl consiliez pe șeful unui guvern de manelisti?”, a scris ea pe Facebook.

”Ce bucurii mărunte au frustrații de la PNL… Ludovic cel mic anunță că m-a demis din funcția de consilier onorific al premierului, funcție neremunerată, oricum… Păi, eu nu eram consilier la tine, ca să mă demiți tu de pe undeva”, a scris pe Facebook Lia Olguța Vasilescu.

Ea a precizat că a fost consilierul Vioricai Dăncilă și mandatul a încetat odată cu al fostului premier.

”Ce aș fi putut eu să îl consiliez pe șeful unui guvern de manelisti care tăie pensii și salarii, când eu știu doar să le cresc? Pe infrastructura, la fel, ce aș putea să consiliez un premier care, când a fost ministru la Transporturi, a construit km de hârtii și niciun cm de autostradă?Ăștia nu au ce face și demit oameni care nu sunt în guvernul lor, doar că să se dea importanți! Ludovic, după două săptămâni te-ai prins că nu vin la serviciu? Crezi că sunt că ține să dau consultații telefonice?”, a adăugat Vasilescu.

Premierul Ludovic Orban a afirmat, miercuri, că a demis încă un rând de reprezentanți ai PSD din cadrul Guvernului, inclusiv pe Olguța Vasilescu din funcția de consilier al premierului. El a precizat că acum aceasta se poate ocupa „liniștită” de campanie.

„Am mai demis înca un rând de reprezentanți ai PSD, dar plăcerea cea mai mare mi-a făcut să o demit pe doamna Vasilescu din funcția de consilier al premierului. Am eliberat-o de această funcție ca să se ocupe liniștită de campanie”, a spus Ludovic Orban, la începutul ședinței de Guvern.

Lia Olguța Vasilescu a fost numită consilier onorific al premierului pe probleme de infrastructură, în luna martie a acestui an. Anunțul a fost făcut atunci de Liviu Dragnea.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata