Lidl îşi extinde reţeaua prin inaugurarea unui magazin în Chişineu-Criş

În România, retailerul Lidl  îşi continuă investiţiile prin inaugurarea unui nou magazin în Chişineu-Criş, judeţul Arad, pe care îl va deschide în data de 15 iulie, potrivit unui comunicat remis marţi AGERPRES.

În acest sens, „Acesta este situat pe Strada Înfrăţirii, nr. 48 şi dispune de staţie de încărcare pentru automobilele electrice. Odată cu inaugurarea magazinului, se vor crea 20 de noi locuri de muncă”, se menţionează în comunicat.

Astfel că noul magazin Lidl din Chişineu-Criş are o suprafaţă de vânzare de peste 1.300 m. Totodată, unitatea dispune de peste 90 de locuri de parcare, precum şi de o staţie de încărcare pentru automobilele electrice, unde se vor putea alimenta câte două maşini simultan.

În contextul actual comercial, orarul de funcţionare a magazinului va fi: de luni până sâmbătă, între 7:30 şi 22:00, iar duminică între 8:00 şi 20:00.

În prezent, Lidl este unul dintre cei mai mari angajatori din România, cu o echipă de peste 9.000 de membri activi, care îşi desfăşoară activitatea în toate judeţele ţării.

Sursa: agerpres
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata