Lindab îşi mută toată producţia la Ştefăneştii de Jos

Conducerea Lindab România a decis să mute la fabrica din Ştefăneştii de Jos, judeţul Ilfov, capacităţile de producţie din Sibiu, respectiv două linii de producţie de ţiglă metalică, în vederea eficientizării operaţiunilor, se arată într-un comunicat al companiei Lindab România.

Linia de producţie de casete structurale va fi conservată, având în vedere că există una similară la centrul de producţie din Ştefăneşti. Centrul de la Sibiu va fi păstrat ca centru logistic, pentru o mai bună coordonare a livrărilor din zona Ardealului. Procesul va fi finalizat la sfârşitul lunii mai.

‘Prin această reorganizare vom eficientiza costurile de procesare şi vom asigura totodată o calitate mai mare a produselor prin aplicarea standardelor Lindab şi a serviciilor de logistică. Păstrăm în totalitate gama de produse Rova, însă ne dorim să aducem nivelul de calitate la cel cu care Lindab şi-a obişnuit clienţii în cei peste 15 ani de activitate în România’, a declarat Andrei Sulyok, director general Lindab România.

Decizia de concentrare a capacităţilor de producţie la Ştefăneşti a însemnat implicit şi reduceri de personal la Sibiu, fiind disponibilizaţi 22 de salariaţi.

Compania Lindab este prezentă pe piaţa românească începând cu anul 1994. În 2009, Lindab România a fuzionat prin absorbţie cu Rova România. Brandul Rova este menţinut ca brand distinct, integrat în portofoliul Lindab.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata