Lista cu persoanele juridice aprobate în Programul Rabla, publicată pe site-ul AFM

Administrația Fondului pentru Mediu anunță că listele cu persoanele juridice aprobate în cadrul Programului Rabla și dosarul aprobat pentru Programul Stații de reîncărcare pentru vehicule electrice în municipiile reședințe de județ au fost publicate pe site-ul AFM.

„Ca urmare a aprobării dosarelor de finanțare în ședința Comitetului de Avizare din data de 07 octombrie 2019, Administraţia Fondului pentru Mediu a publicat liste noi cu persoanele juridice acceptate în Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional (Programul Rabla)”, se arată într-un comunicat transmis, marți, de AFM.

Potrivit sursei citate, în această etapă, au fost acceptate 174 dosare pentru 276 autovehicule.

„Listele persoanelor juridice care au fost acceptate în cadrul acestui program sunt publicate pe site-ul AFM, (www.afm.ro), la secțiunea aferentă Programului Rabla.Persoanele juridice care au fost acceptate se pot adresa producătorilor/ dealerilor auto validaţi în Programului Rabla, lista acestora fiind disponibilă pe site-ul instituției”, mai transmite AFM.

De asemenea, sursa citată mai arată că fost aprobat un dosar de finanțare depus de Municipiul Râmnicu Vâlcea în cadrul Programului Stații de reîncărcare pentru vehicule electrice în municipiile reședințe de județ.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata