Liviu Dragnea a confirmat că salariul maxim la PSD este de 2.000 lei

25

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a confirmat, luni, 3 mai, unele informaţii apărute în presa centrală conform cărora conducerea formaţiunii a decis ca salariul maxim al angajaţilor să fie de 2.000 lei.

“Un număr mai mic de angajaţi şi salarii mai mici ar fi o soluţie de economisire”, a spus Dragnea.
El a adăugat că datoria de 8 milioane de euro a PSD despre care s-a vorbit în ultimele zile, nu ar fi reală.

Datoria de opt milioane de euro nu este reală, dar trebuie să ne încadrăm în ceea ce primim ca subvenţii”, a mai spus secretarul general al PSD.

La rândul său, vicepreşedintele social-democrat Dan Nica a precizat că personal nu a văzut o situaţie cu datoriile partidului, adăugând că există o societate de audit care va face bilanţul acestor cheltuieli.

“Mă bucur de interesul dumneavoastră pentru datoriile PSD. Poate ne ajutaţi şi dumneavoastră să le acoperim”, le-a transmis Nica jurnaliştilor.

În ceea ce priveşte posibilitatea ca fiecare organizaţie judeţeană a PSD să cotizeze cu 5.000 lei lunar către sediul central, Nica a menţionat că există posibilitatea să se apeleze la o asemenea situaţie la un moment dat.

“După numărul de membri şi după cheltuielile pe care le are fiecare, sigur sunt nişte bani cu care s-ar putea contribui. Însă fiecare trebuie să-şi rezolve şi cheltuielile pe care le are la filiale”, a spus Nica.

Referindu-se la alte soluţii de acoperire a datoriilor PSD, Nica a amintit despre posibilitatea reeşalonării sau a unor donaţii lunare.

“Soluţii vor fi dar, deocamdată, eu cred că suma este prea mare, cea pe care aţi avansat-o”, a mai spus Nica.