Liviu Dragnea: Alegerile prezidenţiale au opţiunile Victor Ponta preşedinte sau Traian Băsescu premier

Președintele executiv al PSD, vicepremierul Liviu Dragnea, a declarat vineri, într-o conferință de presă la Târgoviște, că alegerile prezidențiale din noiembrie au două opțiuni: Victor Ponta președinte sau Traian Băsescu premier.

Dragnea a mai spus că Elena Udrea, Vasile Blaga și Klaus Iohannis sunt toți oamenii lui Traian Băsescu și se vor uni, în turul doi, în jurul celui dintre ei care va trece de primul tur al alegerilor.

”Udrea și ‘Păcală și Tândală’ — Blaga și Iohannis, sunt oamenii lui Băsescu. Toți au un singur scop: să încerce să intre în zone de electorat în care celălalt nu intră. Ei se ceartă de fațadă, toți sunt oamenii lui Băsescu. Băsescu s-a afișat ca director de campanie al Elenei Udrea, dar înțelegerea între Băsescu și Iohannis este foarte clară: în turul doi vor să se strângă toți în jurul celui care va intra din partea lor în turul doi, având un singur scop, să perpetueze regimul Băsescu. Deci, practic, alegerile din noiembrie au două opțiuni: Victor Ponta președinte sau Traian Băsescu premier, este foarte simplu”, a spus președintele executiv al PSD, vicepremierul Liviu Dragnea.

Dragnea a fost prezent, vineri, la Târgoviște, unde a înmânat cheile de la 12 microbuze școlare către primari din județ și a participat la semnarea mai multor contracte pe OG 28/2013 vizând Programul național de dezvoltare rurală și a susținut o conferință de presă. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata