Liviu Dragnea, Şerban Nicolae şi Daniel Savu şi-au depus candidaturile pentru şefia PSD

Liviu Dragnea, Șerban Nicolae și Daniel Savu și-au depus candidaturile pentru funcția de președinte al PSD, a anunțat marți președintele Comisiei Electorale Centrale a partidului, Florin Iordache.

„Am primit la Comisia Electorală Centrală a PSD cele trei candidaturi — este vorba de cea a domnului Liviu Dragnea, Șerban Nicolae și Daniel Savu. Până la ora 17,00, vom analiza cele trei candidaturi în ideea de a respecta ce s-a hotărât la CExN, adică declarație pe propria răspundere, recomandare din partea organizației județene și minim patru recomandări din partea altor organizații județene, și vom finaliza în cursul zilei de astăzi (n.r. — marți) această analiză, iar mâine (n.r. — miercuri), în Comitetul Executiv, de la ora 16,00, vom prezenta acest raport, urmând ca în acest Comitet Executiv să se valideze candidatura pentru alegerile interne din data de 11 octombrie”, a spus Iordache, la Palatul Parlamentului.

El a precizat că regulamentul prevede ca o organizație județeană să dea numai o singură recomandare unei singure persoane, dar că, în ședința CExN de miercuri, este posibil să se accepte o derogare de la aceste reguli dacă va fi necesar. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata