Liviu Negoiţă susţine că nu au existat discuţii ca primarul Piedone să treacă la PDL

Preşedintele PDL Bucureşti, Liviu Negoiţă, a susţinut luni (26 aprilie 2010) că nu deţine informaţii privind trecerea primarului conservator al sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone, în rândul democrat-liberalilor.

„Eu nu ştiu să fi purtat o astfel de discuţie cineva. Eu nu ştiu ce s-ar aştepta de la un primar atunci când într-un colegiu unde deţine această funcţie se desfăşoară alegeri. Poate că unii au fost învăţaţi ca primarul să se afle în fruntea oştilor şi să ţipe cât mai tare sau să desfiinţeze contracandidatul…
Din câte ştiu eu, domnul primar îşi face treaba OK la sectorul 4. Alte discuţii n-au avut loc, de trecere …”, a declarat Negoiţă, într-o conferinţă de presă, întrebat dacă a existat vreo discuţie cu primarul Piedone ca într-un viitor mai apropiat sau îndepărtat să intre în PDL.

La rândul său, Teo Trandafir, câştigătoarea alegerilor parlamentare parţiale pentru un mandat de deputat în Colegiul 19 din sectorul 4 al Capitalei, a susţinut că primarul Popescu-Piedone „a fost decent” în campania electorală, iar ea „nu s-a simţit deloc lezată sau discriminată în vreun fel”. „Toată lumea m-a speriat înainte. Toată lumea mi-a spus că urmează o campanie îngrozitoare şi atunci m-am pregătit excesiv.

Mă aşteptam să se întâmple cu ouă, cu vopsea s-a întâmplat, aşa că, din punctul acesta de vedere, suntem acoperiţi. Cred că se putea mai rău. Se puteau sparge geamurile, spre exemplu. Sigur, nu dau idei nimănui.
Se puteau arunca pietre”, a răspuns Teo Trandafir, la întrebarea cum a perceput campania electorală pe care a încheiat-o. Potrivit liderului PDL sector 4, Romeo Raicu, „tipul de campanie răţuşca cea urâtă s-a sfârşit”, iar nimeni nu se mai poate ascunde dacă nu are proiecte.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata