Lucrările de reabilitare a sectorului Maglavit – Bucura, finalizate

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din România (CNADNR) anunta receptionarea lucrarilor in cadrul contractului de executie pentru reabilitarea si modernizarea DN 56A, intre localitatile Maglavit si Bucura, km 0+000 – km 45+000.

Potrivit unui comunicat al CNADNR, finantarea contractului, in valoare de aproape 28 milioane de euro, a fost asigurata de Banca Europeana de Investitii si Guvernul României. Perioada de garantie a lucrarilor este de 24 de luni.

Reabilitarea acestui sector de drum a fost promovata ca urmare a necesitatii de dezvoltare a retelei de transport din zona de influenta a podului peste Dunare de la Calafat – Vidin.
Proiectul a urmarit imbunatatirea caracteristicilor tehnice ale drumului, conducând astfel la cresterea sigurantei traficului si confortului participantilor la trafic.
Contractul de reabilitare a DN 56A sectorul Maglavit – Bucura, face parte din etapa a V – a de modernizare a drumurilor nationale, in cadrul careia au fost cuprinsi in vederea modernizarii aproximativ 590 kilometri de drum national.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata