Ludovic Orban anunță că votul pentru moțiunea de cenzură va începe joi, de la ora 13.00

Ludovic Orban a anunțat că moțiunea de cenzură va fi votată joi, începând cu ora 13.00. Liderul PNL a mai precizat că tot joi va fi dezvelită statuia lui Ion Brătianu, care înseamnă o recunoaștere „a ceea ce a făcut PNL și Ion Brătianu”.

„În 2014 grupul consilierilor PNL a inițiat un proiect de hotărâre care a fost adoptat și mâine, dragi liberali, la orele 13.00, se dezvelește statuia lui Ion Brătianu, ca o recunoaștere a ceea ce a făcut PNL și Ion Brătianu. Și tot mâine la ora 13.00, începe votul la moțiunea de cenzură, în care sperăm că parlamentarii se vor trezi și să nu mai cadă pradă minciunilor și să dea verdictul România fără PSD, România cu PNL, România cu Klaus Iohannis președinte”, a afirmat Ludovic Orban, la Adunarea Regională a organizațiilor PNL București – Ilfov din Capitală.

Liderul liberalilor a mai spus că singura soluție pentru România este realegerea lui Klaus Iohannis în funcția de președinte al României.

„Principala bătălie pe care o vom duce în următoarea perioadă este cea pentru realegerea lui Klaus Iohannis în funcția de președinte al României. Singura garanție că România poate să revină pe drumul cel drept, că drepturile românilor vor fi respectate. Pentru acest obiectiv fiecare membru al PNL trebuie să dea tot ce are în el pentru a îl convinge pe fiecare român că nu există un alt drum, o altă soluție decât Klaus Iohannis președinte”, a conchis Orban.

La Adunarea Regională a organizațiilor PNL București – Ilfov participă și șeful statului Klaus Iohannis, precum și circa 2.000 de membri și simpatizanți ai PNL, parlamentari, aleși locali din regiune.

Moțiunea de cenzură va fi dezbătută și votată joi, în plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului. Plenul începe la ora 10.00.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata