Ludovic Orban, despre votul pe moțiune: Este firesc să am emoții

Președintele PNL, Ludovic Orban, a spus, vineri, la Sibiu, că este normal să aibă emoții cu privire la votul pe moțiune, deoarece este un moment important pentru România, care ar putea duce la întoarcerea pe un drum al normalității.

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, vineri, la Sibiu, că în acest moment România nu mai are Givern, este condusă de „o rămășiță de Guvern”, iar votul pe moțiune reprezintă o oportunitate pentru țară de a se întoarce pe un drum drept.

„Este firesc să am emoții, pentru că este un moment decisiv și este o oportunitate extraordinară pentru România de a se reîntoarce pe un drum drept, pe un drum al normalității, un drum pe care competența, meritocrația, bunul simț, respectul față de lege și față de cetățean să fie cele care ghidează activitatea Guvernului. România astăzi nu mai are Guvern, de fapt, e o rămășiță de Guvern, care nu are niciun plan, și-a pierdut complet direcția de pe busolă, care a blocat tot, care a făcut praf autoritatea instituțiilor statului, care a distrus marile sisteme publice, sistemul de sănătate, de educație, de asigurare a ordinii publice. Este nevoie cu adevărat de un guvern competent, de un guvern din oameni de calitate, oameni cu viziune, oameni care să aibă soluții care să stea în picioare pentru rezolvarea marilor probleme”, a declarat Ludovic Orban.

El a spus că PNL se bazează pe voturile celor care au semnat moțiunea, dar că se mai poartă negocieri și cu alți parlamentari.

„Am încredere în toţi parlamentarii care au semnat moţiunea de cenzură că vor fi prezenţi şi vor vota moţiunea de cenzură. (…) Noi contăm şi pe alţi parlamentari şi care nu au semnat moţiunea de cenzură şi de asemenea vă spun că până în ziua de joi vom fi în discuţii permanente cu parlamentari independenţi, cu parlamentari ai minorităţilor naţionale şi cu parlamentari care sunt încă în PSD pentru a-i convinge să susţină moţiunea de cenzură”, a mai spus liderul PNL.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata