Ludovic Orban: Nu m-am ferit niciodată să spun că Traian Băsescu a fost un securist

Prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat vineri (5 martie 2010) de la tribuna Congresului formaţiunii, că a oferit totul acestui partid, „incluvis riscul de a-şi pierde libertatea”, folosind acest prilej de-al ataca pe preşedintele Traian Băsescu pe care l-a calificat ca fiind „un securist înconjurat de o camarilă lacomă”.

„Am oferit Partidului Naţional Liberal inclusiv riscul de a-mi pierde libertatea. Pentru PNL, întotdeauna mi-am făcut duşmani care, în mod evident, vor rămâne duşmanii partidului. Spre deosebire de alţii, nu m-am ferit niciodată să spun că Traian Băsescu a fost un securist, că trebuie să meargă la DNA şi la Parchet pentru toate escrocheriile şi încălcările legii, că Traian Băsescu se bizuie pe o camarilă lacomă, coruptă, cu care nu va reuşi niciodată să aducă România pe drumul cel bun, şi nu va face decât să o aducă la dezastru.

M-am luptat cu apropiaţii lui Traian Băsescu – de la Elena Udrea la Adriean Videanu – cu toţi acei reprezentanţi ai PD-L care ne-au călcat în picioare, şi care ne mai calcă şi acum în picioare, fluturând iluzia guvernării şi încercând să micşoreze rândurile PNL”, a declarat Orban. El a subliniat că a dat PNL şi va continua să dea inima sa, sufletul, respectul şi toată dragostea pentru acest partid.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata