Luni încep lucrările la podul de pe calea ferată Bucureşti-Constanţa

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA anunță că începere, luni, reparaţiile şi consolidarea podului de cale ferată situat pe magistrala Bucureşti – Constanţa. Lucrările se vor desfăşura doar noaptea, precizează un comunicat al companiei.

“Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că luni 15 iulie 2019 încep lucrările de reparații și consolidare la podul de cale ferată situat pe magistrala feroviară București – Constanța, la km 4+327 (Pod Constanța), lucrările desfășurându-se doar în cursul nopții, în intervalul orar 22.00-05.00”, anunţă reprezentanţii CFR.

Lucrările vor fi realizate de pe partea dreaptă pe sensul de intrare în pasaj dinspre Centru spre Bucureștii Noi și vor fi executate, în etape succesive, în în cursul nopţii, fără închiderea totală a circulației autovehiculelor pe Calea Griviței. Se va păstra în pemanenţă deschisă o bandă cu lățimea de minimum 2,5 m, pe sensul unde se desfășoară lucrările.

Reprezentanţii CRF dau asigurări că o bandă va fi menţinută deschisă chiar dacă lucrările vor implica restricţii pe ambele sensuri ale liniei de tramvai. De asemenea, aceştia mai asigură că nu vor interveni modificări majore în circulaţia rutieră.

“Dat fiind faptul că podul feroviar de la km 4+327 reprezintă un obiectiv de utilitate publică, cu o importanţă deosebită atât pentru traficul feroviar, cât şi pentru cel rutier, CFR SA a analizat şi a stabilit împreună cu constructorul și cu autoritățile locale abilitate un program de lucrări astfel încât, în perioada execuţiei, să nu intervină modificări majore de trafic în circulaţia rutieră”, mai anunţă reprezentanţii CRF.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata