Sute de admiratori ai Mădălinei Manole o plâng la Sala Radio, unde a fost depus sicriul

Corpul neînsufleţit al Mădălinei Manole a fost adus joi, 15 iulie, la Sala Radio, unde sute de admiratori au venit să o vadă pentru ultima dată şi să îi aducă aduce un omagiu artistei.

Sicriul acesteia va rămâne în holul Sălii Radio până mâine când urmează să fie înmormântată la Ploieşti, la dorinţa familiei sale.

Trupul a fost luat, joi, de familia Mădălinei Manole, de la Institutul de Medicină Legală şi adus la Sala Radio, unde cei care doresc îi pot aduce un ultim omagiu.

Sicriul alb cu trupul neinsufletit al Madalinei Manole a ajuns la Casa Radio si a fost depus in foaier, in aplauzele celor prezenti. La capataiul artistei s-au asezat sotul, tatal si fratele acesteia.

Zeci de admiratori au venit cu flori si au plans-o pe nefericita artista. „Ma asteptam ca de ziua ei sa dea un concert. Nu ma asteptam la asa ceva”, a declarat o femeie care asteptase cateva ore ultima intalnire cu Madalina Manole.

Arhiepiscopia Bucurestilor a decis ca Madalina Manole va beneficia doar de o slujba speciala ce va fi oficiata de un singur preot, in afara bisericii, din cauza ca s-a sinucis.

„Întrucât Biserica Ortodoxă condamnă sinuciderea ca fiind un păcat greu, nu admite pentru sinucigaşi oficierea obişnuitei slujbe de înmormântare. De aceea, ca răspuns la solicitarea domnului Mircea Petru, soţul artistei Mădălina Manole (Anca Magdalena Mircea), Arhiepiscopia Bucureştilor aprobă doar oficierea rânduielii speciale de înmormântare pentru astfel de cazuri din motive de ordin pastoral pentru consolarea familiei îndurerate.

Ca atare, slujba va fi oficiată pe scurt, de un singur preot, în afara (exteriorul) bisericii parohiei cu hramul Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena din Ploieşti”, se arată într-un comunicat emis de Arhiepiscopia Bucureştiului.

Mădălina Manole va fi înmormântată vineri la Ploieşti. Artista a decedat pe 14 iulie, chiar în ziua în care împlinea 43 de ani.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata