Mama și bunicul Luizei, duși cu o ambulanță pentru victime multiple la Spitalul din Craiova

Mama și bunicul Luizei sunt transportați la Spitalul Județean de Urgență din Craiova cu o ambulanță pentru victime multiple de la ISU Dolj, după ce anterior aceștia au refuzat transportul cu Ambulanța. Cei doi au acuzat stări de rău, după ce jandarmii au încercat să o ia cu forța pe mama Luizei.

Mama și bunicul Luizei sunt transportați, vineri seara, cu o ambulanță pentru victime multiple a ISU Dolj la Spitalul Județean de Urgență din Craiova. Bunicul Luizei, care este cunoscut cu probleme cardiace, este monitorizat de echipajul SMURD până la sosirea la Craiova.

Familia celor doi a mai solicitat anterior o Ambulanță, după ce Monica Melencu a leșinat în timp ce se certa cu jandarmii. Atunci, ei au refuzat să meargă la spital, deși medicii de la Ambulanță le-au recomandat acest lucru, din cauza unor stări de lipotimie.

Mama și bunicul Luizei au fost consultați de medicii de la Ambulanță după ce li s-a făcut rău în timp ce jandarmii se aflau în curtea lor ca să pună în aplicare un mandat prin care Monica Melencu trebuia dusă la sediul DIICOT Craiova pentru recoltarea de noi probe biologice.

Potrivit medicilor, cei doi prezentau o stare de lipotimie și trebuiau duși la spital pentru investigații suplimentare și pentru tratament. Cei doi au refuzat însă și s-au întors în curtea casei.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata