MApN a cumpărat sisteme de securitate de 3,35 milioane de lei

Ministerul Apărării Naţionale a achiziţionat sisteme de securitate şi protecţie în valoare de aproape 3,35 milioane de lei, de la trei firme din Bucureşti, selecţionate prin licitaţie restrânsă, potrivit unui anunţ de atribuire publicat marţi, 13 iulie, în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Cel mai mare contract, în valoare de 2.723.178 de lei, a fost obţinut de firma UTI SYSTEMS S.A., care acoperă cinci loturi din achiziţie.

De asemenea, SC ELPROF SA acoperă un lot din achiziţie, cu un contract în valoare de 286.675 de lei, iar SC MIRA TELECOM SRL acoperă un alt lot, printr-un contract în valoare de 340.000 de lei.

Procedura de licitaţie restrânsă presupune ca orice operator economic să aibă dreptul de a-şi depune candidatura, urmând ca numai candidaţii selectaţi să aibă dreptul de a depune oferta în procesul de achiziţie publică.

Procedura de licitaţie restrânsă se desfăşoară, de regulă, în două etape: selectarea candidaţilor, prin aplicarea criteriilor de selecţie, şi evaluarea ofertelor depuse de candidaţii selectaţi, prin aplicarea criteriului de atribuire.

Licitaţia restrânsă se iniţiază prin transmiterea spre publicare a unui anunţ de participare prin care se solicită operatorilor economici interesaţi depunerea de candidaturi, potrivit OUG 34/2006, privind achiziţiile publice.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata