Marele câştigător din Iaşi la Loto 6/49 nu şi-a revendicat încă premiul

Persoana care a câştigat duminică seara 6,2 milioane de euro la Loto 6/49 nu s-a prezentat, încă, pentru a-şi ridica premiul. Directorul executiv al filialei ieşene a Companiei Loteriei Române, Corneliu Popescu, a declarat luni (30 august 2010) că, dacă marele câştigător al extragerii de pe 29 august va veni să-şi ridice câştigul, acesta va fi direcţionat spre Bucureşti pentru validarea biletului şi acordarea premiului.

Potrivit acestuia, biletul câştigător a fost jucat la Agenţia 42, din cartierul Păcurari. Biletul cu trei variante simple şi una Noroc, care a adus câştigătorului un plus de 6,2 milioane de euro, a costat doar 20 de lei. ”Ne place să credem că biletul a fost jucat de un ieşean. La fel de bine e posibil ca un turist sau trecător prin Iaşi să fi intrat în agenţia din Păcurari. Aşteptăm cu nerăbdare ca acesta să vină să îşi valideze câştigul.

Sunt tare bucuros că de data aceasta câştigătorul este de la Iaşi, pentru că Iaşiul este recunoscut ca unul dintre marii jucători de sisteme”, a explicat Corneliu Popescu.
Întrucât lunea agenţiile loto sunt închise, marele câştigător va trebui să se prezinte la Agenţia 1, unde se dau premiile cu sume mari de bani. Chiar şi aşa, susţine directorul Compania Loteria Română Iaşi, banii vor fi daţi după ce biletul va fi validat la Bucureşti.

Conform regulamentului jocului, pentru a intra în posesia celor 6,2 milioane de euro câştigătorul are un an la dispoziţie. Acesta nu este singurul mare câştigător la Loto 6 din 49. În august 2008, omul de afaceri Mihai Cazacu din Târgu Frumos a câştigat, după 15 ani de completat bilete la Loto, suma de 3,8 milioane de euro. De asemenea, în 2003, un alt om de afaceri, care a dorit să rămână anonim, a câştigat un milion de dolari.

Citește și
1 Comentariu
  1. soussi alina spune

    Felicitari castigatorului! Eu sunt tot din jud. IASI,am locuit in Pacurari,m-as fi bucurat sa fi fost cineva din cercul nostru de prieteni. Sa ii dea D-zeu sanatate sa se bucure de bani impreuna cu cei dragi.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata