Marele premiu la 6/49, revendicat la Iaşi

Câştigătorul marelui premiu la tragerea Loto 6/49, în valoare de 6,2 milioane de euro, s-a prezentat marţi (31 august 2010) după-amiază să îşi ridice marele premiu.

Directorul executiv al filialei ieşene a Companiei Loteriei Române, Corneliu Popescu, a declarat marţi că marele câştigător al extragerii de pe 29 august doreşte să nu-i fie dezvăluită identitatea.
„A venit în cursul după amiezii să îşi ridice premiul. Angajatul care a completat formularul de validare a mai completat şi o declaraţie conform căreia nu-i va fi dezvăluită identitatea sau alte date după care să poată fi reperat”, a precizat Corneliu Popescu.

Potrivit şefului filialei ieşene a Loteriei Române, în ultimii cinci ani tânărul a jucat întotdeauna trei variante simple, iar numerele cu semnificaţie le bifa, de fiecare dată, pe cea de-a doua variantă. După impozitare, câştigătorul a rămas cu suma de 19.717.680,30 lei.
Biletul câştigător a fost jucat la agenţia 42 din cartierul ieşean Păcurari. Cinci dintre numerele care i-au adus marele premiu le-a jucat de fiecare dată, iar al şaselea a fost extras din bolul cu numere. Biletul a costat 20,5 lei.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata