Marian Vanghelie, acuzat de abuz în serviciu

Primarul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, a precizat joi, 5 mai, că a fost chemat la DNA pentru a i se transmite că este acuzat de abuz în serviciu.

„Deci, abuz în serviciu pe un număr de două contracte din anul 2008, pe o licitaţie de salubrizare pe trei luni de zile. (…) A rămas să ne cheme, să luăm dosarul să-l studiem, să facem un punct de vedere”, a declarat Vanghelie, la ieşirea de la DNA, întrebat de jurnalişti ce acuzaţii i se aduc.

El a precizat că nu se află sub control judiciar.

„Nu am niciun control judiciar, deci eu cred că lucrurile pe viitor vor fi întocmai cum trebuie să fie”, a spus Vanghelie.

Întrebat dacă rămâne în cursa pentru Primăria sectorului 5, el a răspuns afirmativ. „Cum să nu rămân în cursă? Nu mă sperie pe mine nimic”, a afirmat Vanghelie.

Când un jurnalist a opinat că a început cu stângul campania electorală, având în vedere noul dosar de la DNA şi faptul că miercuri a fost la spital, Vanghelie a răspuns: „Este cu dreptul, este pozitivă, este în forţă”. Întrebat ce probleme de sănătate are, el a spus că unele „normale, lumeşti”.

Marian Vanghelie a mai precizat că, atunci când a declarat, la intrarea în DNA, că „dacă nu eşti suspect, eşti prost”, vorbea despre oameni din clasa politică.

„După un cantonament de un an de zile, ce se poate mai mult?”, a adăugat Vanghelie, după ce jurnaliştii au menţionat că pare „relaxat”. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata