Marian Vanghelie: Suspendarea lui Florentin Pandele – pripită şi greşită

Decizia de suspendare a primarului din Voluntari, Florentin Pandele, este una „pripită şi greşită”, consideră liderul PSD Bucureşti, Marian Vanghelie.

„Din punctul meu de vedere, nu ştiu ce hotărâre au luat ei (cei din Organizaţia PSD Ilfov -n.r.), dar cred că este o decizie pripită şi greşită. Pandele trebuia lăsat să se termine Congresul şi, după aceea, să se întâmple ceea ce doreau ei să se întâmple cu el. Acesta este punctul meu de vedere. N-avea rost să creem o vedetă din Pandele, o vedetă care nu există”, a afirmat luni (8 februarie 2010) Marian Vanghelie la sediul central al PSD.

El a recunoscut că în interiorul organizaţiei PSD Ilfov „au existat nişte tensiuni de aproape o lună de zile”. Vanghelie a dorit să precizeze că nu mai coordonează activitatea acestei filiale, condiţii în care nu ia decizii în numele membrilor din această organizaţie. „Eu am fost coordonatorul acestei organizaţii (PSD Ilfov – n.r.) doar pe perioada campaniei electorale.

Citeste si:  Geografia crizei economice din Ungaria

Acolo, au fost discuţii de aproape o lună de zile, au fost nişte tensiuni. Organizaţia este de sine stătătoare, conform Statutului PSD, şi are dreptul să-şi spună punctele de vedere în birourile executive, în Consiliul Judeţean exact ca orice organizaţie”, a explicat edilul sectorului 5. În opinia sa, trebuie găsită o formă de echilibru pe acest subiect, până la finalizarea Congresului extraordinar al PSD din 20 februarie.

Primarul sectorului 5 a susţinut că nu a fost interesat de „cazul Pandele” pentru că, „toată noaptea de duminică spre luni”, a fost ocupat cu deszăpezirea străzilor din sector. Primarul oraşului Voluntari, Florentin Pandele, a fost suspendat din Partidul Social Democrat pentru un an, anunţă un comunicat remis luni de PSD Ilfov. Conform sursei citate, decizia a fost luată de Biroul Permanent al organizaţiei PSD Ilfov, întrunit statutar în şedinţă extraordinară luni februarie a.c., conform Statutului PSD.

Citeste si:  Sărbători religioase - 25 iunie
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Consent management powered by Real Cookie Banner