Marius Bodea – şef la PNL Iaşi

30

Directorul Aeroportului Internaţional Iaşi, Marius Bodea, candidatul PNL la funcţia de primar al municipiului reşedinţă de judeţ, a preluat, duminică, 21 februarie, şefia filialei municipale a formaţiunii politice.

La eveniment a fost prezent şi Ioan Bălan, vicepreşedinte PNL la nivelul regiunii Nord-Est.

”Aici, la Iaşi, aveţi un candidat extraordinar. (…) Nu e suficient să o ştiţi doar voi şi să o ţineţi înăuntrul PNL. Lucrul acesta trebuie să-l afle toţi ieşenii”, a spus Ioan Bălan.

Marius Bodea a arătat că pentru el este o mare provocare să reclădească încrederea ieşenilor în clasa politică.

“Mereu am crezut că viitorul nu este un dat, că este rezultatul acţiunilor noastre, iar viitorul nostru comun depinde de cum vom înţelege să răspundem la provocările actuale. Cea mai mare provocare astăzi este, pe de-o parte, reclădirea încrederii între clasa politică şi cetăţeni, iar, pe de altă parte, schimbarea adevărată în administraţia ieşeană”, a susţinut el.

El a arătat că îşi doreşte un oraş european. ”Ne dorim cu toţii să avem transparenţă, profesionalism. Apelul de azi a fost sincer, către toate elitele acestui oraş, către specialiştii şi tehnicienii care pot pune umărul la reconstrucţia comunitară, să vină alături de PNL Iaşi. Vrem să le reprezentăm gândurile, dorinţele şi să făurim un oraş european”, a susţinut Marius Bodea, noul preşedinte al organizaţiei municipale Iaşi a PNL.

În vârstă de 40 de ani, economist de profesie, Marius Bodea este din 2012 preşedintele Consiliului de Administraţie al Aeroportului Internaţional Iaşi. În perioada 2005 — 2007, el a fost prefect al judeţului Iaşi. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)