Marius Dunca este noul secretar general al CIADO

Fostul președinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) Marius Dunca este noul secretar general al Centrului Internațional Antidrog și pentru Drepturile Omului (CIADO).

„Marius Dunca, după demiterea de către prim-ministrul Victor Ponta, a fost solicitat de zeci de ONG-uri să facă parte din board-ul acestora. Academicianul Bălăceanu Stolnici, președintele CIADO România, a primit cu multă satisfacție venirea domnului Dunca spre CIADO — cea mai titrată organizație antidrog din România — membră în organismele de specialitate ale Comisiei Europene și Națiunile Unite, printre atribuțiile domnului Dunca intrând reformarea celor 47 sucursale ale CIADO și numirea noilor directori a Centrelor INFO — CIADO. Dl. Dunca are o mare capacitate organizatorică, lucru dovedit în toată perioada cât a fost președintele ANPC, și o bună colaborare cu tinerii, dar este și un bun specialist în drepturile și libertățile fundamentale, ceea ce nu face decât să fie un plus pentru societate”, precizează CIADO într-un comunicat remis duminică.

Președintele CIADO România — acad. Constantin Bălăceanu Stolnici și secretar general Marius Dunca, vor susține o conferință de presă luni, ora 10,00 la sediul Ministerului Afacerilor Externe, sala Gafencu cu ocazia semnării Acordului de Parteneriat dintre CIADO și Sindicatul Național al Funcționarilor Publici. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata