Marko Bela: Sunt mulţumit de activitatea miniştrilor UDMR

Preşedintele UDMR, Marko Bela, susţine că este mulţumit de activitatea miniştrilor formaţiunii pe care o reprezintă şi că discuţiile care vor avea loc la nivelul grupurilor parlamentare vizează priorităţile politice, şi nu o analiză guvernamentală.

„Grupurile parlamentare UDMR vor discuta despre priorităţile legislative şi priorităţile politice pentru toamnă. Aceasta este tema! Probabil că se va vorbi şi despre activitatea guvernamentală, dar scopul nu este analiza activităţii miniştrilor, ci scopul este stabilirea priorităţilor pentru toamnă”, a explicat vicepremierul.

Susţinând că discuţiile la nivelul grupurilor parlamentare care vor avea loc în perioada care urmează nu au drept ţintă o analiză a activităţii miniştrilor UDMR, el a reiterat faptul că este mulţumit de prestaţia acestora. „În ceea ce priveşte activitatea miniştrilor, eu sunt mulţumit de activitatea miniştrilor UDMR”, a spus liderul Uniunii.
Potrivit presei centrale, ministrul Mediului, Laszlo Borbely, a declarat, vineri seară, că grupurile parlamentare ale UDMR vor analiza, săptămâna viitoare, activitatea miniştrilor formaţiunii.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata