McDonald’s face schimbări în meniu! Cu ce va surprinde lanțul de restaurante

McDonald’s aduce noutăți în meniu! Cel mai apreciat lanț de restaurante de tip fast food își dorește să atragă cât mai mulți clienți prin intermediul acestui produs nou. McDonald’s vrea să răspundă cerințelor tuturor categoriilor de clienți.

Lanțul de magazine aduce noutăți în meniu, uimind lumea. Se poate numi cea mai neașteptată veste din partea fast-food-ului iubit de lumea întreagă.

Ca să nu mai mărim suspansul,  McDonald’s va aduce în cel mai scurt timp în meniul lor, un burger special pentru vegetarieni, care se va numi  „Big Vegan”. Schimbarea se va produce de la sfârșitul lunii aprilie.

Lanțul de magazine a luat decizia dorind să răspundă cerințelor tuturor tipurilor de clienți, având în vedere că în ultimii ani, foarte mulți oameni au renunțat din a mai mânca carne și s-au axat pe o alimentație vegetariană, sau chiar vegană.

„Trendul fără carne devine tot mai mare”, a spus purtătorul de cuvânt al McDonald’s, Philipp Wachholz, potrivit Agerpres.

Compania a mărturisit că lansarea noului burger va avea loc în Germania, conform dpa. Cu toate acestea, burgerul „Big Vegan” nu se va găsi în restaurantele  McDonald’s din Austria și Elveția.

Persoanele cu alimentația de tip vegetariană nu au prea multe opțiuni în acest moment privind mâncarea fast food vegană, cei mai mulți dintre ei comandând doar cartofi prăjiți din aceste restaurante. Grupul de lobby ProVeg se străduiesc de mai mult de trei ani pentru a mări meniurile din restaurantele fast food cu produse vegane.

Germania se numără printre țările în care se cer tot mai mult produse, alimente și preparate vegane. Pentru că cererea consumatorilor vegani este una foarte mare, McDonald’s își va lansa aici primul său burger destinat vegetarienilor și veganilor.

„Ofertele vegane şi cererile din partea consumatorilor vegani sunt în creştere în Germania, nu numai în ceea ce priveşte meniurile standard, ci şi la reuniuni mai importante sau la gale”, conform Asociaţiei Germane a Hotelurilor şi Restaurantelor (DEHOGA).

Sursa: capital.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata