Mega Image lovește din nou! Faimosul lanț de supermarketuri face noi schimbări

Celebrul Mega Image nu se oprește din a face schimbări. Rețeaua de supermarketuri foarte respectate în Capitală dar și în restul țării, au obținut un pion important de pe piața de retail din județul Vrancea.

Ca urmare a aprobării procurării de către Consiliul Concurenței,  Mega Image au anunțat că au preluat rețeaua Zanfir din județul Vrancea. Astfel, cele 10 magazine ale celui mai mare retailer de pe piața locală, vor fi integrate și consolidate de către Mega Image, în supermarketuri de tip Mega Image sau minimarketuri de tip Shop&Go.

Deținătorul local de magazine Zanfir, are o mică istorie putem spune, pe piața vrânceană. Cele 10 magazine aparțin soților Liliana și Vasile Zanfir încă din anul 2002, dezvoltându-se rapid și primind încrederea publicului vrâncean.

„Suntem într-un moment de referință pentru dezvoltarea brandului nostru, așa cum l-am construit până acum, un moment în care ne simțim mândri de ceea ce am realizat: un brand solid și pregătit pentru a intra în portofoliul unui retailer internațional de renume. O ascensiune care ne confirmă că am avut strategia corectă și pe care o vom urmări în continuare,”  a declarat Liliana Zanfir, director general și proprietar al companiei Zanfir.

Mega Image vede această schimbare ca pe o strategie foarte bună de dezvoltare pe piața românească, începând să se dezvolte din ce în ce mai mult pe teritoriul tării, și nu doar în Capitală sau orașele mari ale României.

„Preluarea celui mai important jucător din industria de retail de pe piața locală din zona Vrancea face parte din strategia noastră de dezvoltare și expansiune în noi teritorii. Ne consolidăm, astfel, poziția într-o regiune cu potențial, cu o piață deja matură, în care abia așteptăm să ne întâlnim cu noi clienți și să le aducem oferta noastră de produse de calitate, să îi inspirăm și să le oferim noi experiențe la cumpărături. Felicităm, în același timp, familia Zanfir pentru modelul performant de business pe care l-au dezvoltat”, a spus Mircea Moga, CEO Mega Image.

Cele 10 magazine din brandul Zanfir ce vor urma a fi preluate de către Mega Image, sunt împărțite în mai multe orașe și anume: Focșani, Adjud, Târgu-Ocna, Panciu și Dărmănești.

 

 

Sursa: capital.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata