Meleşcanu va cere aproximativ 34 de milioane de lei în plus pentru SIE, la rectificarea bugetară

Directorul SIE, Teodor Meleșcanu, a declarat luni că serviciul pe care îl conduce are nevoie, la rectificarea bugetară care urmează, de aproximativ 34 de milioane de lei, pentru a plăti salariile pe luna decembrie și pentru a achiziționa computere și aparatură de comunicații.

„Am fost chemat de Comisia de control a SIE pentru a prezenta situația realizării bugetului pe anul acesta al serviciului. Am informat că avem nevoie la rectificarea bugetară care urmează de o sumă de aproximativ 6 milioane la bunuri și salarii, pentru a putea plăti salariile funcționarilor în ultima lună, decembrie, întrucât datorită creșterilor salariale s-au cheltuit mai mulți bani decât fuseseră prevăzuți, aproximativ 5 milioane la bunuri și servicii, în special datorate creșterilor de prețuri la combustibil, utilități, toate lucrurile pe care le plătim ca toată lumea și la investiții de aproximativ 23 de milioane de lei care sunt pentru terminarea unor lucrări începute, dar cel puțin de 10-15 milioane avem nevoie pentru dotarea cu computere, cu softuri și cu aparatură de comunicații”, a declarat Meleșcanu la Palatul Parlamentului după ce a fost audiat de Comisia parlamentară pentru control SIE.

El a adăugat că membrii comisiei au fost de acord cu acordarea acestor sume de bani suplimentare. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata