MEN: 3 medalii de argint şi o medalie de bronz, palmaresul românilor la Olimpiada Internaţională de Ştiinţe ale Pământului

Componenții lotului olimpic al României prezenți la a VIII-a ediție a Olimpiadei Internaționale de Științe ale Pământului (International Earth Science Olympiad – IESO) au fost distinși cu trei medalii de argint și o medalie de bronz.

„Medaliile de argint au fost cucerite de Adrian Gabriel Murariu (clasa a XII-a, Colegiul Național ‘Vasile Alecsandri’ din Galați), Alexandru Zancă (clasa a XI-a, Colegiul Național ‘Mihai Viteazul’ din Ploiești) și George Costin Dobrin (clasa a XI-a, Colegiul Național ‘Mircea cel Bătrân’ din Constanța). Medalia de bronz a intrat în posesia Dianei Andreea Catană, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național ‘Mircea cel Bătrân’ din Constanța”, informează un comunicat al Ministerului Educației Naționale remis luni.

La ediția din acest an, desfășurată în Spania, la Santander, în perioada 22-29 septembrie, au participat 81 elevi din 21 de țări. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata