MEN: Peste 16 milioane de accesări pe www.manuale.edu.ro, în primele 48 de ore de la lansare

Peste 16 milioane de accesări și peste 37.000 de vizitatori au fost înregistrați în primele 48 de ore de la lansarea platformei www.manuale.edu.ro, care permite accesarea gratuită a manualelor în format digital pentru clasele I și a II-a, informează un comunicat de presă al MEN remis, sâmbătă.

Potrivit sursei citate, noile manuale au o componentă digitală, extrem de atractivă pentru elevi, dar sunt disponibile și în format tipărit.

În versiunea print, manualele sunt structurate în două volume, câte unul pentru fiecare semestru. Astfel, cele două variante ale manualelor (print și digital) vin să rezolve o problemă semnalată de multe ori de părinți și de profesori: greutatea ghiozdanelor.

MEN precizează că noile manuale sunt rezultatul procesului de modernizare a conținutului actului educațional, o consecință firească a revizuirii programelor școlare, a adaptării lor la nevoile societății contemporane și a introducerii abordării transdisciplinare în cadrul activităților de predare — învățare — evaluare. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)


Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata