Mihaela Bosca va reprezenta România la concursul Miss Exclusive of the World 2015

Mihaela Bosca a fost desemnată oficial să reprezinte România în competiția Miss Exclusive of the World 2015, care se va desfășura în Turcia, în perioada 27 iulie – 17 august.

Potrivit unui comunicat remis miercuri , câștigătoarea a fost aleasă în urma selecției naționale Miss Exclusiv România, competiție care a fost organizată de agenția ExclusivEvents, deținătoarea licenței Miss Exclusive of the World în țara noastră.

Finala concursului, la care vor participa concurente din 50 de țări, va avea loc pe 15 august, în Amfiteatrul antic din Cesme, Turcia.

Mihaela Bosca este una dintre cele mai frumoase, ambițioase și inteligente ambasadoare a frumuseții delegate de agenția noastră în cei peste 16 ani de activitate. Deși este la prima sa experiență de acest gen, Mihaela are frumusețea, carisma și inteligența necesare pentru a ne reprezenta țara cu cinste. Ea este un adevărat model demn de urmat de către toate româncele frumoase ce își doresc să promoveze valorile României peste hotare”, a declarat Ernest Hadrian Bohm, reprezentantul agenției ExclusivEvent și președintele Miss Exclusiv Of The World România, citat în comunicat.

Mihaela are 23 de ani, 1,78 m înălțime, dimensiuni 89 — 60 — 91 și este născută în Sighetul Marmației. Este absolventă a Facultății de Litere profil română-franceză din cadrul Universității de Nord Baia Mare și este la prima sa experiența internațională de acest gen.

„Ocazia de a participa la o competiție internațională de frumusețe este un privilegiu, o onoare, dar în același timp presupune și o mare responsabilitate. Într-o asemenea competiție nu te prezinți doar pe tine, ci reprezinți țara în care te-ai născut, țară care te-a format, locul de unde ai luat tot ce porți în suflet toată viața. În cazul meu, voi reprezenta o Românie frumoasă, cu o mare valoare culturală, istorică și etnofolclorică, o țară care are multe de spus și de arătat. Din acest motiv, nu îmi va fi deloc greu să insuflu tuturor spectatorilor și telespectatorilor care vor urmări această competiție un sentiment plăcut legat de România și dorința de a o vizita. Această oportunitate pentru mine personal este un examen, un test de maturitate, o șansă de a mă vedea ce fel de român sunt, cât am învățat de-a lungul anilor și cât pot să transmit și altora mai departe”, a declarat Mihaela Bosca.

Toți românii sunt invitați să urmărească evoluția Mihaelei din Turcia vizitând pagina ei oficială de Facebook „Miss Exclusiv România” — pagina unde vor putea vota România.

„Avem nevoie de cât mai multe like-uri pe pagina de facebook din partea românilor pentru a o susține pe Mihaela în cursa pentru câștigarea coroanei Miss Exclusive of the World 2015. Like-urile de pe paginile de facebook oficiale vor fi luate în calcul la punctajul final al competiției din Turcia„, se arată în comunicatul citat. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata