Mihai Voicu: Nu am înţeles exact ce tip de scenariu politic îşi doreşte PSD

Vicepreşedintele PNL Mihai Voicu, liderul organizaţiei Dolj, a declarat vineri (20 august 2010) că adoptarea moţiunii de cenzură depinde de PSD, însă nu a înţeles exact de tip de scenariu politic îşi doreşte PSD pentru această toamnă.

Voicu susţine că PSD nu îşi doreşte să dea jos Guvernul, pentru că niciodată nu face precizări în legătură cu ceea ce urmează după moţiunea de cenzură. ‘Nu cred că PSD are o dorinţă deosebită să dea jos Guvernul. Din punctul nostru de vedere, vom vota fără nicio ezitare moţiunea de cenzură, dar nu este suficient, pentru că nu putem decide noi soarta Guvernului.

Problema este că PSD nu spune niciodată ce va urma după moţiune, motiv pentru care am nişte semne de întrebare legat de ceea ce doreşte PSD în această toamnă’, a declarat Mihai Voicu. Vicepreşedintele PNL a mai spus că PSD ar trebui să facă precizări suplimentare cu privire la scenariul politic care urmează în această toamnă.
‘În primul rând că, dacă presupunem că toţi parlamentarii PNL şi PSD ar veni la vot, tot nu ar ajunge numărul de voturi.

Şi rămâne să vedem condiţiile în care s-a strâns o majoritate în jurul moţiunii de cenzură, dar PSD trebuie să facă precizări suplimentare cu privire la scenariul politic al acestei toamne, pentru că înţeleg că depune o moţiune de cenzură.
Asta este în regulă, noi o votăm, însă trebuie să ştim ce se întâmplă dacă trece, ce se întâmplă dacă nu trece, care sunt scenariile post-moţiune, dacă PSD îşi asumă guvernarea, pentru că ei spun că vor să vină la putere numai după nişte alegeri, dar alegerile sunt în 2012 şi alegerile anticipate depind de dl Băsescu, însă este puţin cam încurcat ş n-am înţeles exact ce tip de scenariu politic îşi doreşte PSD’, a mai afirmat Mihai Voicu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata