Ministerul Comunicaţiilor deschide luni o sesiune de proiecte pentru implementarea de aplicaţii e-Educaţie

Autoritatile administratiei publice centrale si locale, asociatiile de dezvoltare intercomunitara precum si universitatile publice acreditate pot depune proiecte, incepând de luni (23 noiembrie 2009) pentru implementarea de aplicatii e-Educatie, suma totala alocata acestei sesiuni fiind de aproximativ 83 de milioane de lei, informeaza un comunicat al Ministerului Comunicatiilor si Societatii Informationale (MCSI).

Apelul de proiecte pentru operatiunea 3.2.3 “Sustinerea implementarii de aplicatii de e-Educatie si asigurarea conexiunii la broadband, acolo unde este necesar” va fi activ 60 de zile, in perioada 23 noiembrie 2009 – 23 ianuarie 2010. Marimea grantului la nivel central in cadrul acestei sesiuni este 15 milioane lei, iar la nivel local de 5 milioane lei.

Potrivit MCSI, operatiunea 3.2.3 are ca beneficiari autoritatile administratiei publice centrale si locale, parteneriate intre autoritatile publice centrale, precum si asociatii de dezvoltare intercomunitara si universitati publice acreditate. Scopul principal al acestei operatiuni consta in dezvoltarea sau extinderea unei platforme care sa permita furnizarea de materiale intr-o ordine secventiala si logica pentru a fi asimilate de cursanti in maniera proprie.

Conform Ghidului solicitantului, rata maxima de co-finantare este de 100% pentru ordonatorii de credite finantati integral de la bugetul de stat, bugetul asigurarilor sociale, bugetul asigurarilor pentru somaj, dupa caz, si de 98% pentru celelalte categorii de solicitanti eligibili.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata