Ministerul Educaţiei Naţionale a selectat nouă oferte de manuale pentru clasele I şi a II-a, propuse de participanţii la licitaţie

Ministerul Educației Naționale a comunicat luni ofertanților rezultatele finale ale evaluării ofertelor de proiecte de manuale școlare pentru clasele I și a II-a.

Potrivit unui comunicat de presă remis de minister, dintre proiectele depuse de cei 21 de participanți la procedura de licitație — individual sau în asociere — au fost selectate 9 oferte. Printre acestea se numără „Comunicare în limba română clasa I”—SC CD Press SRL_OF_1, „Comunicare în limba maternă maghiară clasa I”—Editura Corvin Deva, „Comunicare în limba română clasa a II-a”—SC CD Press SRL, „Matematică și explorarea mediului clasa I”—SC CD Press SRL, Grup Media Litera SRL+ Grup Editorial Litera SRL+SC Siveco România SA, „Matematică și explorarea mediului clasa a II-a”—SC CD Press SRL, „Limba modernă clasa I — limba engleză”—SC Edu Soft Marketing Srl + SC Cromatic Tipo SRL.

MEN informează că nu au fost selectate oferte la următoarele discipline: Comunicare în limba română pentru minorități clasa I, Comunicare în limba română pentru minorități clasa a II-a, Comunicare în limba maternă maghiară clasa a II-a, Limba modernă clasa I (limba germană), Limba modernă clasa a II-a (limba engleză, limba franceză, limba spaniolă, limba germană, limba italiană), Religie clasa I și Religie clasa a II-a.

Ministerul va organiza o nouă procedură de achiziții pentru loturile pentru care nu s-au depus oferte și pentru loturile pentru care nu există încă oferte câștigătoare.

Din momentul comunicării rezultatelor, participanții pot depune contestații, timp de 10 zile. Acordurile-cadru cu ofertanții selectați urmează să fie semnate după 11 zile de la comunicarea rezultatelor procedurii. Contractarea se va realiza după ce se vor centraliza comenzile de manuale făcute de unitățile de învățământ, se mai arată în comunicat.  (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata