Ministrul Energiei, Andrei Gerea, îi cere demisia președintelui Consiliului de Administraţie al RADET, Gabriel Dumitraşcu

Ministrul Energiei, IMM-urilor și Mediului de Afaceri, Andrei Gerea, i-a cerut, vineri, 13 noiembrie, demisia președintelui Consiliului de Administrație al RADET, Gabriel Dumitrașcu, pe motiv că tratează „iresponsabil” problemele bucureștenilor.

„După ce a fost înțărcat domnul Dumitrașcu de la banul public, acum se pare că este într-un anumit sevraj financiar. Nu mai poate să-și continue activitatea într-un mod clar și limpede la RADET. Nu pot interpreta altfel motiv pentru care domnul Dumitrașcu a aflat abia astăzi că nu mai poate cheltui, că nu mai are buget și că poimâine trebuie să închidă furnizarea apei calde și a căldurii. Modul iresponsabil cu care domnia sa tratează problemele bucureștenilor mă face să îi solicit demisia, să rog Primăria Capitalei, Consiliul General să îi găsească un înlocuitor de urgență. Nu este posibil ca, în numele unui război personal, domnul Dumitrașcu să afecteze interesele, securitatea și sănătatea bucureștenilor”, a spus Gerea, într-o conferință de presă organizată la sediul ministerului.

Șeful de la Energie a precizat că Electrocentrale București (ELCEN) va continua furnizarea agentului termic și va aduce apă caldă și căldură la poarta RADET.

„ELCEN va continua furnizarea agentului termic. Va aduce apă caldă și căldură la poarta RADET. Ministerul și Guvernul au făcut tot ce era necesar pentru asigurarea furnizării agentului termic în București și nu numai”, a spus Gerea. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata