Ministrul Transporturilor şi secretarii de stat din MTI evaluează starea infrastructurii după inundaţii

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Radu Berceanu, şi secretarii de stat din ministerul de resort Marin Anton şi Gheorghe Popa se vor afla, marţi, în zonele în care infrastructura a fost afectată de inundaţii, pentru evaluarea pagubelor şi identificarea soluţiilor de remediere.

Potrivit informaţiilor furnizate de Ministerul Transporturilor, Radu Berceanu va merge în judeţul Suceava, în timp ce Marin Anton şi Gheorghe Popa vor ajunge la Galaţi şi Brăila şi, respectiv, la Suceava şi Galaţi.

Ministrul Transporturilor se va afla în jurul orei 12,30 pe DN 17A la podul de peste râul Suceava din localitatea Dorneşti

Şi ministrul Economiei, Adriean Videanu, a anunţat autorităţile judeţene că marţi va fi prezent din nou în comuna Dămuc, grav afectată de inundaţiile produse săptămâna trecută. Ministrul Economiei va ajunge la Piatra Neamţ în jurul orei 8.00, după care va pleca la Dămuc.

Peste 400 de gospodării sunt izolate la Dămuc, de cinci zile, după ce viiturile au rupt un drum judeţean în trei locuri şi a făcut imposibil accesul oricărui autovehicul.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata