Mircea Geoană şi-a ieşit din minţi într-o piaţă, agasat de o femeie cu un şorţ portocaliu: „Nemernicii dracului!”

Prezent la Botoşani, în cadrul unui tur electoral prin Bucovina, candidatul PSD, Mircea Geoană, a fost deranjat de reproşurile unei femei privind criza politică din România

.
„Nemernicii dracului!”, a reacţionat nervos Mircea Geoană, într-o piaţă din Botoşani, după ce o femeie care purta un şorţ portocaliu l-a agasat cu întrebări despre criză, relatează Gândul. Din păcate pentru liderul social-democrat, vorbele sale au fost surprinse de camerele de luat vederi ale postului local Bucovina TV.

Acum câteva zile, în timp ce se plimba prin una dintre pieţele oraşului la braţ cu liderii PSD din Botosani în frunte cu senatorul Gheorghe Marcu, o femeie care purta un şorţ portocaliu i s-a adresat lui Geoană, nemulţumită de criza politică din România. 

„De ce aveţi d’ăstea cu PD-L-ul?”, a întrebat-o Geoană pe femeie. Apoi, agitând degetul către ea, i-a reproşat că a distrus agricultura. „Mai bine aţi da subvenţii la agricultori cu guvernul ăsta al vostru. Aţi nenorocit agricultura!”, a apostrofat-o Mircea Geoană pe femeia din piaţă. Apoi, în timp ce se îndepărta, a adăugat: „Nemernicii dracului!”, continuând să-i salute, cu zâmbetul pe buze, pe ceilalţi oameni din piaţă.

.

.

Citește și
8 Comentarii
 1. who spune

  pai asa sunt daca il sustin pe basescu…mai greseste omul si inca e mai bine decat „gaozar ” si „tiganca imputita” ! jos tiranu !!!

 2. Tudor spune

  Geoana are dreptate in ceea ce spune dar nimeni nu intelege ca de fapt el ii face nemernici pe cei care au adus tara in mizerie si nu pe alegatori sau pe femeia care nu stia ce vorbeste avand creierul spalat de portocalii!

 3. SIGISMUND spune

  se referea la pd-l care au distrus agricultura folosind bani de subventii pentru animale in campania lui basescu si oricum e mai bine decat gaozar sau tiganca imputita.JOS BASESCU

 4. andreea spune

  n-a spus nimic neadevarat,dar cu siguranta jignirea era adresata celor de la PDL.

 5. marcu spune

  Eu cred ca Geoana nu ar fi spus asemenea cuvinte unui om pentru ca este prea diplomat si daca nu stia ca acel om face parte din PDL. A fost evident ca aceea femeie astia ce are de facut si cum sa-l enerveze pe Geoana.
  Raspunsul lui a fost bine meriat si nu i-a fost adresat acelei femei ci celor care au pus-o sa faca un asemena gest.

 6. Victor spune

  Cand vezi de cata prostie dau unii dovada… sincer nu poti sa te abtii sa nu le spui pe nume.
  Geoana este cel care sufera pt Romania, pt situatia in care se afla Romania din timpul lui basescu.

 7. Imperialismul spune

  Minciuna ca oamenii sunt egali duce la dictatura bolshevica.

 8. dora iepuras spune

  DOMNUL GEONA NU S-A ADRESAT FEMEII,S-A ADRESAT PDL-ULUI.E UN OM CU BUN SIMT.DOMNU BASESCU NU POATE SFERII TIGANII.DE CE A FACUT MELODIA CU SALAM SI GUTA?SA POATA SA CASTIGE ,DAR NICI ASA NU A FOST IN FAVOAREA LUI.A FURAT MULTE VOTURI PDL S-AU FRAUDAT ALEGERILE.LIMBAJUL LUI BASE;TIGANCA IMPUTITA

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata