Mircea Geoană şi-a ieşit din minţi într-o piaţă, agasat de o femeie cu un şorţ portocaliu: „Nemernicii dracului!”

15

Prezent la Botoşani, în cadrul unui tur electoral prin Bucovina, candidatul PSD, Mircea Geoană, a fost deranjat de reproşurile unei femei privind criza politică din România

.
„Nemernicii dracului!”, a reacţionat nervos Mircea Geoană, într-o piaţă din Botoşani, după ce o femeie care purta un şorţ portocaliu l-a agasat cu întrebări despre criză, relatează Gândul. Din păcate pentru liderul social-democrat, vorbele sale au fost surprinse de camerele de luat vederi ale postului local Bucovina TV.

Acum câteva zile, în timp ce se plimba prin una dintre pieţele oraşului la braţ cu liderii PSD din Botosani în frunte cu senatorul Gheorghe Marcu, o femeie care purta un şorţ portocaliu i s-a adresat lui Geoană, nemulţumită de criza politică din România. 

„De ce aveţi d’ăstea cu PD-L-ul?”, a întrebat-o Geoană pe femeie. Apoi, agitând degetul către ea, i-a reproşat că a distrus agricultura. „Mai bine aţi da subvenţii la agricultori cu guvernul ăsta al vostru. Aţi nenorocit agricultura!”, a apostrofat-o Mircea Geoană pe femeia din piaţă. Apoi, în timp ce se îndepărta, a adăugat: „Nemernicii dracului!”, continuând să-i salute, cu zâmbetul pe buze, pe ceilalţi oameni din piaţă.

.

.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata