Mitrea îl invită pe Năstase să i se alăture într-o ‘echipă redutabilă pentru reconstrucţia partidului’

Senatorul social-democrat Miron Mitrea l-a invitat pe preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, să i se alăture „într-o echipă redutabilă pentru reconstrucţia partidului”.

„Pot să discut despre toate lucrurile bune pe care le-a făcut Adrian Năstase pentru PSD şi să-l invit public, aşa cum am făcut-o şi cu Cristi Diaconescu, să vină alături de mine într-o echipă redutabilă pentru reconstrucţia partidului, într-o echipă care să ne ducă la guvernare până cel târziu în 2012”, a precizat, pe blogul personal, Miron Mitrea.

El a adăugat că nu-şi va retrage candidatura pentru funcţia de preşedinte al PSD la Congresul din 20 februarie, „nici acum, nici mai târziu”. „Observ că, în ultimele zile, foarte mulţi analişti, dar şi colegi din taberele cu care mă aflu în competiţie în partid susţin sus şi tare că anunţata mea candidatură la şefia PSD este, de fapt, o mişcare tactică. Convinşi că ei ştiu, chiar mai bine decât mine, ce urmează să fac, distinşii domni spun că, mai mult ca sigur, nu voi candida în final la preşedinţia partidului şi că mă voi alătura uneia sau alteia dintre tabere. (…)

Am spus un lucru şi rămâne aşa cum l-am spus. Nu mă joc cu vorbele şi cu candidaturile. (…) Acest lucru l-am hotărât eu şi las Congresul PSD să se pronunţe dacă am luat sau nu o decizie bună”, a explicat senatorul PSD. Mitrea a completat că este deschis la orice fel de discuţii, atunci când se vorbeşte despre cum trebuie reconstruit PSD, despre cum trebuie reformat statutul, despre care trebuie să fie soluţiile partidului de scoatere a ţării din criza economică sau despre cum trebuie să arate echipa capabilă să atingă aceste deziderate.

„Pot să discut de ce nu cred că e bine ca Mircea Geoană să mai conducă PSD, de ce cred că Viorel Hrebenciuc, Marian Vanghelie şi grupul lor de interese nu trebuie să mai influenţeze deciziile partidului”, a afirmat social-democratul.

Mitrea îl invită pe Năstase să i se alăture într-o ‘echipă redutabilă pentru reconstrucţia partidului’
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata