Monarhiştii clujeni i-au cântat principesei Margareta „La mulţi ani” în centrul oraşului Cluj-Napoca

Câteva zeci de persoane i-au cântat miercuri principesei Margareta „La mulţi ani” în Piaţa Unirii din centrul municipiului Cluj-Napoca.

Evenimentul a fost organizat de Clubul Monarhiştilor Clujeni pentru sărbătorirea zilei de naştere a principesei Margareta, care a împlinit 65 de ani.

„Monarhiştii clujeni urează astăzi Alteţei Sale Regale Principesa Margareta ‘La mulţi ani’. Îi urăm multă sănătate şi spor în activitatea pe care o desfăşoară pentru binele întregului popor. Este un moment în care să aducem aminte tuturor de istoria care a fost deformată în atâţia ani de comunism şi de familia regală”, a declarat preşedintele Clubului Monarhiştilor Clujeni, Vasile Moraru.

Simpatizanţii Casei Regale au intonat şi „Imnul Regal” şi au oferit narcise femeilor care treceau prin Piaţa Unirii.

Trecătorilor li s-au oferit şi pliante cu informaţii referitoare la principesa Margareta, născută la Lausanne (Elveţia), în 1949, precum şi cu un interviu în care aceasta evocă anumite amintiri legate de România şi de istoria familiei.

Principesa Margareta este prima fiică a fostului suveran Mihai I al României şi a soţiei sale, principesa Ana de Bourbon-Parma.

În 1997, regele Mihai a numit-o pe principesa Margareta drept succesoare la conducerea Casei Regale de România. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata