Monica Iacob-Ridzi şi-a dat demisia!

– Şefa MTS susţine că Alianţa PSD-PNL vrea să întârzie în Parlament luarea unei decizii în ceea ce o priveşte, iar familia sa nu mai suportă această prelungire. „Mama este deja bolnavă”, a declarat fostul ministru al Tineretului şi Sportului.

.
Monica Iacob Ridzi a anunţat că şi-a depus deja demisia la cabinetul premierului Emil Boc, spunând, din nou, că nu este vinovată şi că nu are nimic de ascuns, scrie Cotidianul.

Monica Iacob Ridzi a declarat că după decizia de luni a conducerii Camerei, care a stabilit pentru data de 27 iulie o şedinţă extraordinară, a înţeles că „alianţa PSD-PNL urmăreşte menţinerea acestui subiect pe agenda publică”. „Familia nu mai poate suporta această situaţie”, a spus Ridzi.

UPDATE

Presedintele Traian Basescu a semnat decretul de numite in functia de ministru al tineretului si sportului pe Sorina Luminita Placinta, senator PD-L de Vrancea (aleasa in Parlament anul trecut).

Premierul Emil Boc a nominalizat-o pe senatoarea PDL, de 44 de ani, pentru functia de ministru al Tineretului si Sportului, dupa ce a acceptat demisia Monicai Iacob Ridzi din acest post.


Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata