Monica Macovei: Toţi fură, inclusiv PD-L

– Europarlamentarul Monica Macovei ii acuza pe toti politicienii, inclusiv pe colegii sai din PD-L, ca odata ajunsi la putere aplica aceeasi reteta a coruptiei folosindu-se de achizitiile publice si afirma ca insusi premierul Emil Boc stie care este situatia.

.
„Am vazut asta si la PSD, PNL, si la UDMR si la PD-L. Dar nu ma incanta sa spun ca asta face si PNL si PSD, ca eu de la PSD nu am nicio asteptare. Asteptarea mea a fost de la PD-L. De asta pentru mine e foarte grav ceea ce se intampla cu PD-L. Constat ca procedeaza absolut la fel ca toti ceilalti„, a declarat Macovei luni seara la emisiunea Nasul, citata de Evenimentul Zilei.

„Dar nu va inchipuiti ca domnul Boc nu stie”, a adaugat ea, prezentand si reteta dupa care sunt dati banii statului pe mana cunostintelor si prietenilor.
Toti fura. Eu am vazut, zona achizitiilor publice este apta pentru coruptie. Din 2005 o spun. Imi esti prieten, iti dau un contract si platim de zece ori, de o suta de ori mai mult fata de pretul pietei„, a explicat Monica Macovei.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata