Moţiunea simplă „PSD are alergie la justiţie” va fi dezbătută în plenul Camerei Deputaţilor

Moțiunea simplă „PSD are alergie la justiție” va fi dezbătută luni, 8 septembrie, de la ora 17,00, în plenul Camerei Deputaților, urmând să primească votul final în ședința de marți.

Pe agenda Camerei Deputaților a rămas în așteptare din sesiunea ordinară trecută, pentru dezbatere, moțiunea simplă intitulată „PSD are alergie la Justiție” depusă de PDL și PNL pe 2 iulie. Moțiunea simplă a PNL și PDL este îndreptată împotriva ministrului Justiției, Robert Cazanciuc, Opoziția solicitându-i acestuia să explice care a fost implicarea sa în „cazul Duicu” și în propunerea Elisabetei Ponea pentru șefia Secției Judiciare a DNA.

De asemenea, luni, în ședința de plen, vor fi dezbătute proiectele de lege privind reducerea CAS cu 5 puncte procentuale la angajator și amnistia fiscală pentru pensionari, mame și bugetari care au primit pe 2 septembrie rapoarte de admitere în comisiile de specialitate ale Camerei Deputaților. Aceste proiecte vor primi fi votate marți, în sesiunea de vot final.

„Timpii (n.r. de dezbatere pentru grupurile parlamentare) și celelalte elemente legate de această moțiune simplă vor fi stabilite în ședința Biroului Permanent de luni, în așa fel încât marțea viitoare, la ora 13,00, să poată fi dat votul final pe proiectele care vor fi discutate luni și pe moțiunea prezentată de opoziție”, a spus săptămâna trecută, după ședința Biroului Permanent, secretarul Camerei Deputaților, Niculae Mircovici. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata