Mureş: 41 de percheziţii la persoane bănuite de evaziune fiscală cu produse accizabile

Sub coordonarea Direcției de Investigare a Fraudelor din IGPR, 85 de polițiști, sprijiniți de jandarmi, desfășoară, joi dimineață, 41 de percheziții în județele Mureș, Bistrița-Năsăud și Cluj, la persoane bănuite de comiterea de infracțiuni de evaziune fiscală cu produse accizabile.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Mureș, perchezițiile din cele trei județe au scopul de a documenta posibila activitate ilegală la regimul fiscal a mai multor persoane fizice și a 12 societăți comerciale.

„Din investigațiile efectuate a reieșit faptul că persoanele bănuite ar fi produs, achiziționat și comercializat în afara antrepozitului fiscal produse accizabile, în special alcool, iar prejudiciul estimat până în prezent este de 100.000 de euro. În cauză se beneficiază de sprijinul de specialitate al SRI. Acțiunea se desfășoară în cadrul unui dosar penal aflat în instrumentarea Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Mureș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș”, precizează un comunicat de presă al IPJ Mureș. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata