Nana Mouskouri concertează în noiembrie la Bucureşti

Nana Mouskouri, o legendă a muzicii grecești, cu o carieră de peste o jumătate de veac, concertează pe 25 noiembrie, la Sala Palatului.

Artista, care va fi acompaniată de instrumentiști francezi, va cânta șlagărele care au făcut-o celebră.

Turneul este o ocazie de a marca atât aniversarea celebrei soliste, cât și compozitorii care i-au inspirat cariera de-a lungul anilor: Quincy Jones, Harry Belafonte, Michel Legrand, informează un comunicat.

Nana Mouskouri este una dintre artistele cu cele mai mari vânzări de discuri din lume. Albumele și single-urile ei, interpretate în 12 limbi, s-au vândut în peste 350 milioane de copii pe plan mondial.

Artista s-a evidențiat grație vocii sale unice, fiind înzestrată cu coarde vocale asimetrice, care i-au permis să atingă note înalte și să producă sunete cristaline.

Biletele sunt disponibile online pe eventim.ro și pe vandbilete.ro, dar și la casa de bilete a Sălii Palatului. În funcție de categorie, prețul unui bilet este de: 350 de lei — categoria VIP, 250 de lei — categoria I, 170 de lei — categoria a II-a, 120 de lei — categoria a III-a și 90 de lei — categoria a IV-a. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES) Foto: facebook.com/nanamouskouri.officiel

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata