Nana Mouskouri, în concert la Sala Palatului, pe 5 martie

25

Nana Mouskouriva susține un concert la Sala Palatului, pe 5 martie, evenimentul fiind cuprins în turneul “Happy Birthday” al artistei, informează un comunicat al organizatorilor.

Artista va fi acompaniată de instrumentiști francezi și va susține un concert care va cuprinde șlagărele care au făcut-o celebră.

“Happy Birthday Tour” marchează atât aniversarea celebrei soliste, cât și compozitorii care i-au inspirat cariera de-a lungul anilor: Quincy Jones, Harry Belafonte, Michel Legrand.

Nana Mouskouri s-a evidențiat în lumea artistică grație vocii sale unice, fiind înzestrată cu coarde vocale asimetrice, care i-au permis să atingă note înalte și să producă sunete cristaline. De-a lungul carierei de aproape 60 de ani, artista a înregistrat peste 1.500 de melodii, în 12 limbi. Nana Mouskouri este una dintre cântărețele cu cele mai mari vânzări de discuri din lume, concurând cu Beatles și Elvis Presley în topul celor mai bine vânduți artiști din toate timpurile. În ultimii 30 de ani, artista a susținut în medie 100 de concerte pe an, în toată lumea.

Biletele se găsesc la Sala Palatului și online, pe vandbilete.ro și eventim.ro. În funcție de categorie, prețul unui bilet este de: 90 de lei — categoria a IV-a, 120 de lei — categoria a III-a, 170 de lei — categoria a II-a, 250 de lei — categoria I și 350 de lei — categoria VIP. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Financiarul

Fi la curent cu ultimele noutăți financiare. Accesează cele mai relevante știri online pe Financiarul.ro. Va aducem zilnic știri din economice, noutăți interne și externe.  Citește zilnic cele mai noi știri online